Muzeul Naţional de Artă al României

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE MNAR:

Vă rugăm sa citiţi cu atenţie informațiile de mai jos, privind funcționarea acestui site web și drepturile Dvs. garantate de General Data Protection Regulation – Regulamentul (UE) 2016/679 aplicabil din 25 mai 2018 – abreviat în cele ce urmează ca GDPR.

Data intrării în vigoare: 23 aprilie 2020
Acestă politică de confidențialitate aparține entității Muzeul Național de Artă al României și se referă exclusiv la site-ul www.mnar.arts.ro și toate subdomeniile acesteia. Suntem deplin conștinenți de importanța datelor Dvs.personale și de felul în care acestea sunt colectate și folosite. Politica de confidențialitate detaliază care sunt informațiile pe care le vom culege despre Dvs. atunci când accesați serviciul nostru online (site-ul nostru), precum și serviciile oferite de terți prin intermediul site-ului nostru, cum vor fi folosite aceste informații, cum puteți deține controlul acestui proces în ceea ce vă privește, cum puteți solicita rectificarea acestor date sau eliminarea lor. Nu vom folosi sau partaja informațiile pe care le obținem despre Dvs. cu absolut nimeni (online sau offline) în afara condițiilor stipulate în prezentul document. Datele personale colectate despre Dvs. prin accesarea site-ului nostru vor fi folosite strict sub condițile prezentate în acest document public.

Informații pe care le putem colecta despre Dvs:
(a) Serviciul nostru online: În cazul în care site-ul nostru vă oferă posibilitatea creerii unui cont client, vor fi colectate o serie de informații personale cu scopul de a vă identifica unic în sistemul informatic. Acestea pot fi: numele și prenumele Dvs, numărul Dvs. de telefon, adresa Dvs. de email, adresa Dvs. poștală. În cazul în optați pentru achiziționarea unui produs sau serviciu online prin intermediul site-ului nostru și veți efectua plata online, datele Dvs. personale privind plata vor fi transmise direct terțului procesator de plăți, noi nu solicităm și nu colectăm sub nici o formă datele Dvs. bancare. Deși nu trimitem mesaje email promoționale clienților înregistrați, ne rezervăm dreptul de a vă contacta periodic prin email pentru a vă transmite informații sau statistici privind activitatea Dvs. pe site-ul nostru sau pentru a vă comunica actualizări și informații legate de operarea serviciului nostru online.

(b) Modulele „cookies” și tehnologia de elaborare a statisticilor online: Cu scopul de a vă putea oferi servicii cât mai bine adaptate nevoilor Dvs prin dimensionarea corectă a resurselor noastre (echipamente informatice, bandă de transfer, conținut oferit, personal alocat cu adiministrarea și publicarea conținutului), este posibil să elaborăm pe plan intern o serie de statistici periodice. Pentru a face acest lucru realizabil, folosim tehnologia „cookies” pentru a stoca informații referitoare la activitatea Dvs. pe site-ul nostru web. Folosim așadar modulele „cookies” pentru autentificare, pentru stocarea preferințelor de navigare sau cu scop statistic.
Dvs. aveți posibilitatea de a alege la nivel de browser dacă sunteți sau nu de acord cu folosirea tehnologiei „cookies”. Chiar dacă veți opta să nu folosiți acestă tehnologie, veți avea în continuare acces la serviciile noastre publice, însă, din considerente tehnice navigarea pe site-ul nostru nu va fi la fel de fluentă. Dacă accesați serviciul nostru de teritoriul U.E. datele colectate cu ocazia accesării serviciului nostru, precum adresa IP sau informațiile personale nu vor fi niciodată transmise vreunui terț.
Procesăm și păstrăm toate datele acestui site web pe teritoriul Uniunii Europene, iar dacă doriți eliminarea datelor stocate care vă privesc, ne puteți contacta prin email cu o cerere în acest sens.
Este posibil să folosim în cadrul site-ului web și servicii externe, oferite de terți (Google Analytics, Google Maps, Facebook, LinkedIn, Twitter), care, la rândul lor este posibil să colecteze date cu caracter personal, în funcție de poziția Dvs. geografică. Pentru a afla cum puteți opta pentru necolectarea datelor Dvs. de către acești parteneri, vă rugăm să vizitați site-urile web ale acestora sau să ne contactați prin email pentru lămuriri suplimentare.

Protecția datelor minorilor:
Protejarea datelor minorilor are pentru noi o importanța maximă. Din acest motiv, www.mnar.arts.ro nu solicită și nu stochează date personale ale minorilor. În cazul în care vom depista abateri de la această politică, vom proceda la ștergerea automată de îndată a acestor date. Dacă aveți cunoștință despre astfel de abateri de la acest principiu, vă rugăm să le comunicați de urgență pe adresa noastră de email.

Protecția datelor persoanelor înscrise la newsletter:
Prin site-ul nostru vă punem la dispoziție posibilitatea de a vă înscrie la unul dintre newsletter-ele săptămânale sau ocazionale, pe care MNAR le practică. Prin aceasta vă asigurăm că datele furnizate de Dvs. sunt utilizate strict în scopul pentru care v-ați înscris. Dacă doriți să nu mai primiți aceste informații, vă rugăm să vă dezabonați de la butonul indicat în e-mail-ul primit, iar noi vă asigurăm că adresa de e-mail în baza căreia v-ați înscris nu se va mai afla în baza noastră de date din momentul dezabonării.

Protecția datelor persoanelor înscrise la activitățile cu publicul, pentru care MNAR face înscrieri pe bază de formular:
Prin activitățile noastre directe cu publicul, angajații MNAR fac frecvent înscrieri, pentru a gestiona numărul de locuri și biletele văndute. Aceste înscrieri se efectuează fie prin comunciare directă – telefonic sau prin e-mail – fie prin mijloacele puse la dispoziție de sistemul Google.
Pentru datele pe care MNAR le colectează în mod direct – telefonic sau pein e-mail – în scopul încrierilor la activități, vă asigurăm că aceste date nu sunt utilizate sau direcșionate către terțe perosane și pot sta în baza noastră de date de la 6 luni la 24 de luni.
Pentru înscrierile utilizate prin sistemul de formulare furnizat de Google, vă informăm că interacținea cu astfel de module, nu face obiectul prezentei politici de confidențialitate, ci a politicilor proprii ale respectivului furnizor de mijloace de înscriere – de tip formular.

Referințe externe (Link-uri către alte site-uri web):
Nu putem fi ținuți responsabili pentru practicile implementate de site-uri și servicii web prezentate ca referințe pe site-ul nostru. Politica noastră de confidențialitate se aplică strict serviciilor operate de noi și nu privește site-urile terților, chiar dacă acestea sunt eventual menționate ca referințe în conținutul furnizat de noi.

Piese Social Media („Social Media Widgets”):
Site-ul nostru poate implementa în anumite secțiuni module pentru interacținea cu portalele de media socială, ca de exemplu butoane de tip „Like”. Vă avertizăm că aceste facilități pot colecta date personale, cum ar fi adresa Dvs. IP sau locația Dvs. și, de asemenea, pot înregistra module cookies pentru a vă urmări comportamentul de consum al serviciilor respective. Interacținea cu astfel de module, nu face obiectul prezentei politici de confidențialitate, ci a politicilor proprii ale respectivilor furnizori de social-media.

Modificări ale politicii de confidențialitate:
Orice modificare a prezentei politici de confidențialitate intră în vigoare de îndată ce a fost publicată pe site-ul nostru. Vă rugăm să urmăriți „data intrării în vigoare” când consultați acest document.

Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal la nivelul Muzeului Național de Artă al României este doamna Ionică Vilica – Consilier Juridic.
Date de contact:
Telefon: 021.313.30.30 (centrala); 021.314.81.19 (relații publice)
Fax: 021.312.43.27
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Cine suntem?
www.mnar.arts.ro este un portal informativ cu scopul de a furniza informații relevante privind Muzeul Național de Artă al României.

Ce informații colectăm prin intermediul www.mnar.arts.ro?
Când vizitați site-ul nostru, este posibil să fie colectate următoarele date despre Dvs.
• tipul și versiunea de browser folosit
• numele și tipul dispozitivului de pe care accesati site-ul
• limba folosită
• sistemul de operare folosit
• rezoluția ecranului Dvs.
• durata vizitei pe site
• navigare (intrare și ieșire / refering url, exit url)
• conținutul paginii HTML
• Date despre furnizorul Dvs. de Internet (denumirea acestuia, adresa Dvs. aproximativă, țara)
• Tipul de vizitator (prima vizită, vizitator existent – first visit, returning customer)
• Etichete personalizate sau variabile

Aceste date sunt stocate în module cookies pe o perioadă de maxim 12 luni.

LEGISLAȚIE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

DECIZIE nr. 99 din 18 mai 2018 privind încetarea aplicabilităţii unor acte normative cu caracter administrativ emise în aplicarea Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.pdf

LEGEA nr. 190 din 18 iulie 2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de a abrogare Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor).pdf

REGULAMENT nr. 679 din 27 aprilie 2016 REGULAMENT nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor).pdf

 

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.