Tipărire

Atelier Maitec cover event                            

Atelier de-a arhitectura la Maitec

Muzeul Național de Artă al României în parteneriat cu Asociaţia De-a Arhitectura vă invită pe 21 martie 2020, între orele 15:00-17:00, la atelierul „De-a arhitectura la Maitec” dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 9 şi 12 ani.

Atelierul este realizat în conexiune cu expoziția „Lemn Aur Lumină. #Maitec. Sultana&Ovidiu. Dana&Stéphane”. Aceasta este locul ideal în care să te gândești la legăturile dintre sculptură și arhitectură.

Printre personaje fantastice, înaripate, cu țepi sau cu coroane, ne vom lăsa inspirați de volumele masive și compacte sau, mai ales, fragile și perforate și vom analiza felul în care sunt articulate între ele în moduri și noduri surprinzătoare.

Vom încerca și noi să prindem lumina, cea care pătrunde în materialul sculptorului, și apoi vom strânge împreună toate impresiile pentru a le duce, prin machete, spre niște construcții extra-ordinare.

Înscrierile la atelier se fac în limita a 20 locuri prin formularul de aici.

Costul atelierului este de 30 lei/copil, achitaţi în avans în contul Asociaţiei De-a Arhitectura: RO52BACX0000000842075005, deschis la UniCredit Bank. Taxa atelierului include taxa de intrare la MNAR.

Vă aşteptăm sâmbătă, pe 21 martie, la MNAR, Calea Victoriei, nr. 49-53, București!