Muzeul Naţional de Artă al României
Muzeul Național de Artă al României decorat de către Președintele României

Muzeul Național de Artă al României decorat de către Președintele României

De la 18 Ianuarie 2021 14:23 până la 31 Ianuarie 2021 17:00
Publicat de MNAR
Categorii: Evenimente
Vizualizări: 408

Cu ocazia celebrării Zilei Culturii Naționale, Muzeul Național de Artă al României a fost decorat de către Președintele României, domnul Klaus Iohannis, cu distincția Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Comandor, categoria E – Patrimoniul cultural național.

Decorația a fost oferită la propunerea înaintată de ministrul culturii, domnul Bogdan Gheorghiu, care a apreciat activitatea MNAR în contextul dificil al anului 2020.
Managerul interimar al MNAR, Cristina Verona Tobi, a transmis un mesaj de mulțumire Președintelui României și a ridicat înalta distincție acordată.

Este prima decorație oferită MNAR de un Președinte al statului, iar aceasta a fost acordată în semn de apreciere pentru contribuția importantă a MNAR la dezvoltarea culturală a țării noastre, pentru dăruirea pusă în procesul de educare prin cultură a publicului de toate vârstele, dovedind excelență la nivel național și internațional.

„Decorația primită o dedicăm tuturor celor care au slujit cultura, actuali și foști angajați ai instituției, dar și publicului nostru, care ne-a fost alături în cei 70 de ani, mai cu seamă în 2020, un an dificil, pe care l-am traversat având susținerea publicului, dar și a partenerilor care au sprijinit acțiunile muzeului” a declarat Cristina Verona, manager interimar MNAR.

 

                                                                                    Ordinul Meritul Cultural n grad de Comandor categoria E Patrimoniul cultural naional MNAR  MNAR Ordin ziua culturii 2021  

                                       Inmanare medalie MNAR  Ansamblu

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.