Muzeul Naţional de Artă al României
Un muzeu pentru orice anotimp

Un muzeu pentru orice anotimp

De la 29 Decembrie 2021 12:00 până la 30 Decembrie 2022 20:00
Categorii: Evenimente
Vizualizări: 1145

Vă invităm să descoperiți seriile de produse de tip suvenir ce vor menține vizita la Muzeul Național de Artă al României mereu proaspătă în memoria dumneavoastră. La magazinele și casele de bilete ale muzeelor MNAR veți găsi mai multe tipuri de obiecte suvenir ce reproduc, pe diverse suporturi, opere de artă din patrimoniul MNAR sub genericul Un muzeu pentru orice anotimp.

Anotimpurile lui Pieter Brueghel cel Tânăr sau florile pictate de Ștefan Luchian, Abraham Mignon sau Rachel Ruych au replici pe: căni, șacose textile, caiețele, puzzle-uri, lavete pentru ochelari, măști, oglinjoare, magneți, suporturi pentru telefonul mobil și mouse pad-uri. Ele sunt potrivite pentru orice sezon și puteți să le cumpărați la prețuri accesibile pentru dumneavoastră sau să le oferiți în dar.

Dincolo de caracterul lor practic sau simbolic, acestea își propun să vă reamintească faptul că Muzeul Național de Artă al României vă așteaptă în orice anotimp.

Facebook Page

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.