Muzeul Naţional de Artă al României
Comunitatea UNFINISHED se reunește la Muzeul Național de Artă al României

Comunitatea UNFINISHED se reunește la Muzeul Național de Artă al României

De la 26 Septembrie 2019 15:00 până la 29 Septembrie 2019 20:00
Categorii: Evenimente
Vizualizări: 773

Muzeul Național de Artă al României și Fundația Eidos organizează o nouă ediție a festivalului UNFINISHED în perioada 26-29 septembrie 2019.

Primul festival multidisiciplinar din România, #UNFINISHED19 promovează anul acesta patru paliere social-culturale: experiențe culinare, artă, performance și prezentări ce reunesc toți participanții: jurnaliști, artiști, designeri, arhitecți, avocați, oameni de afaceri, educatori, muzicieni, programatori, experți în tehnologie, experți culinari și somelieri, experți în drepturile omului și mediu.

#UNFINISHED19 reunește lideri din peste douăzeci de discipline pentru a inspira și motiva publicul să exploreze multidisciplinar nu doar în timpul festivalului, dar și în restul timpului. Printre invitații ediției se numără: jurnalista New York Times, premiată cu premiul Pulitzer, Rukmini Callimachi, fotografa Brigitte Lacombe, fondatorul 2x4 Susan Sellers, scriitoarea New York Times Patricia Cohen, imamul Ludovic Mohamed Zahed, antropologul Alec Bălășescu, fondatorul Virtue, expert în etică și tehnologie Reid Blackman, autor și consilier de cuplu Logan Ury, psihoterapeutul Jack Saul, cofondatorul Provence Cap Reza Bundy, chef & antreprenor social Manolo Lopez, cofondatorul Planet Mike Safyan, autoarea și specialistul în educație Ariane de Bonvoisin, Farah Nayeri - jurnalist și critic New York Times, artista Angélica Dass, muzicianul Jake Troth, directorul de strategie Live Nation Ian Daly, biohackerul Gabriel Pesa, performer & activist Jurgis Didžiulis, pianistul Faraj Suleiman, Marinela Ardelean somelier, Hiie Saumaa specialistă în dans somatic și mulți alții.

O altă noutate a ediției #UNFINISHED19 o reprezinntă lansarea în România a unei expoziții speciale: ROMANIAS – expoziție de fotografie și album, realizate în colaborare cu Magnum Photos, cu scopul de a celebra Centenarul, dar și cei 30 de ani de la Revoluție. Curatoriat de Florian Ebner, curatorul departamentului de fotografie de la Centrul Pompidou, proiectul reunește fotografii semnate de Bieke Depoorter, Thomas Dworzak, Paolo Pellegrin, Alec Soth and Newsha Tavakolian de la Magnum Photos precum și Cristian Movilă. Designul este semnat de Sascha Lobe & Pentagram London

UNFINISHED a fost creat de Fundația Eidos și promovează ideea de valorificare a prezenței celorlalți în viața noastră și importanța căutării diversității. Parte festival, parte conferință, parte expoziție, dar și o parte nedefinită, UNFINISHED este o experiență în continuă evoluție.

Pentru actualizări permanente cu privire la invitați și artiști: https://unfinished.ro/lineup 
Pentru întrebări și informații suplimentare ne puteți contacta pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

LINKS:
UNFINISHED website: https://unfinished.ro/ 
UNFINISHED2018 aftermovie: https://www.youtube.com/watch?v=r9lt7E3C28A 

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.