Muzeul Naţional de Artă al României
Turul castelelor și palatelor SoNoRo Conac “À la française”

Turul castelelor și palatelor SoNoRo Conac “À la française”

De la 29 Mai 2019 09:45 până la 30 Mai 2019 20:30
Categorii: Evenimente
Vizualizări: 342

În luna mai, ediția “À la française” a seriei de concerte de muzică de cameră SoNoRo Conac VII a invitat publicul meloman într-un tur al palatelor și castelelor regale și nobiliare din țara noastră. Turneul a cuprins până acum cinci concerte susținute în cinci palate și castele din țară.

Muzeul Național de Artă al României și Asociația SoNoRo vă invită la ultimul popas al proiectului SoNoRo Conac “À la française”, joi, 30 mai 2019, la Sala Auditorium a MNAR, în vecinătatea fostului Palat Regal al României.

Programul concertului va cuprinde piese ale compozitorilor francezi, Gabriel Fauré, Marin Marais, Camille Saint-Saëns, alături de lucrări de George Enescu și Zoltán Kodaly, în interpretarea muzicienilor Anna-Liisa Bezrodny (vioară), Răzvan Popovici (violă), Jan-Erik Gustaffson (violoncel) și Miruna Nagy (harpă).

Invităm publicul la concertul ce va încheia turneul dedicat anul acesta castelelor și palatelor din România, dar și culturii franceze, prin programul interpretat și prin selecția locurilor în care au avut loc concertele.

Accesul la concertele SoNoRo Conac este gratuit și se face doar pe bază de invitație sau rezervare, în limita locurilor disponibile, la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..