Muzeul Naţional de Artă al României
Seratele muzicale OPERA FANtastica la Muzeul Colecţiilor de Artă

Seratele muzicale OPERA FANtastica la Muzeul Colecţiilor de Artă

De la 25 Ianuarie 2019 13:20 până la 29 Ianuarie 2019 18:00
Publicat de MNAR
Categorii: Evenimente
Vizualizări: 363

Seratele muzicale OPERA FANtastica la Muzeul Colecţiilor de Artă: LUMINIȚA ARVUNESCU ÎN DIALOG CU BRIGITTA KELE

Marți, 29 ianuarie 2019, de la ora 18:00, iubitorii şi cunoscătorii în devenire ai muzicii clasice sunt aşteptaţi la Muzeul Colecțiilor de Artă pentru o nouă ediţie a seratelor muzicale OPERA FANtastica, inițiate și moderate de Luminița Arvunescu în colaborare cu Asociaţia pentru Muzică, Artă şi Cultură. Invitata acestei serate - găzduite de Muzeul Colecţiilor de Artă - este soprana Brigitta KELE – prestigioasă reprezentantă a Noii generaţii de artişti lirici din ţara noastră şi o artistă cu splendide succese în plan internaţional - cu care Luminiţa Arvunescu va dialoga, ca de obicei, atât pe teme de biografie personală, cât şi pe teme muzicale. Pe lângă dialog, seara va cuprinde un program muzical, pe care Brigitta Kele îl va susţine avându-i parteneri pe apreciatul bariton Iordache BASALIC şi pianista Luminiţa BERARIU.

Intrarea este liberă, cu rezervarea locurilor obligatorie la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Pasionată de lumea spectacolului de operă, Luminiţa Arvunescu şi-a dorit să adune în jurul proiectului său, pe de o parte, artiştii de operă – spre a le iscodi memoria şi a le afla pildele personale – iar, pe de altă parte, câţi mai mulţi spectatori ai teatrului liric; genericul ales, OPERA FAN (tastica), indicând foarte precis această dublă adresare: către un public – „fan de operă” şi către acei artişti care fac din Operă un tărâm „fantastic”.