Muzeul Naţional de Artă al României
Simpozion internațional: „Cercetare și curatoriat în artele vizuale”

Simpozion internațional: „Cercetare și curatoriat în artele vizuale”

De la 11 Iulie 2017 12:00 până la 01 Septembrie 2017 19:00
Categorii: Evenimente
Vizualizări: 3718

În perioada 19-21 octombrie 2017, Muzeul Național de Artă al României organizează simpozionul internațional cu tema „Cercetare și curatoriat în artele vizuale”.

Evenimentul se adresează specialiștilor din muzee, institute de cercetare și universități din România, interesați să-și prezinte rezultatele cercetărilor din domeniul anunțat. Programul va include conferințe și ateliere susținute de invitați de marcă ai scenei artistice internaționale. Simpozionul este conceput ca o platformă dedicată schimbului de informații, dezvoltării profesionale și colaborărilor ulterioare între specialiști din țară și străinătate.


Evenimentul se va desfășura după următorul calendar:
- 15 august- 1 septembrie - Perioada de trimitere a rezumatelor;
- 1-5 septembrie - Anunțul privind selecția participanților;
- 19-21 octombrie - Desfășurarea simpozionului.


Pentru înscriere vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care  să conțină titlul lucrării propuse, un rezumat de maximum 1000 de semne, precum și o scurtă biografie. Termenul limită de înscriere este 1 septembrie.

*Timpul alocat fiecărui participant este de 15-20 minute. Prezentările vor avea un caracter rezumativ (power- point, diagrame etc.), forma in extenso urmând a fi comunicată pentru publicare în volumul simpozionului, până la data de 31 decembrie 2017.
*Pe durata simpozionului, Muzeul Național de Artă al României asigură logistica necesară susținerii prezentărilor (laptop, video-proiector, microfon), precum și mesele de prânz și cină.

Așteptăm cu interes participarea dumneavoastră!