Muzeul Naţional de Artă al României
Vizitele programate pentru sâmbătă 16 martie 2019 în Spațiile Istorice sunt ANULATE!

Vizitele programate pentru sâmbătă 16 martie 2019 în Spațiile Istorice sunt ANULATE!

De la 15 Februarie 2019 09:00 până la 16 Martie 2019 18:00
Categorii: Evenimente
Vizualizări: 2015

Vizitele ghidate planificate pentru ziua de sâmbătă,16 martie 2019, sunt anulate din cauza unor evenimente neprevăzute, iar Spațiile Istorice nu vor fi deschise spre vizitare în weekend-ul 16 - 17 martie a.c.


Sufrageria Regală, Scara Voievozilor și Sala Tronului sunt spații de rezonanță istorică, reprezentative pentru felul în care arăta corpul central al fostului Palat Regal după refacerea sa în anii 1930. Expoziția „Fragmente de memorie - Portrete Regale. Palatul Regal” reconstituie prin intermediul unor fotografii de epocă, planuri ale clădirii, piese de mobilier și portrete regale, câteva momente din istoria familiei regale şi a Palatului Regal de pe Calea Victoriei.

Participarea nu necesită programare prealabilă. Vizitatorii sunt rugaţi să se prezinte cu 15 minute în avans la casa de bilete de la parterul Galeriei Naţionale pentru achiziţionarea biletelor de acces. Participarea se face în limita locurilor disponibile. Prezentarea este în limba română.

Durata: aproximativ o oră

Tarife: 20 lei bilet întreg/10 lei bilet pentru pensionarii/5 lei bilet pentru elevi şi studenţi/ preşcolarii au acces gratuit.

Fotografiatul este permis numai pentru uz personal, fără blitz sau trepied.

Vă așteptăm!