Muzeul Naţional de Artă al României
AMERICAN INDEPENDENT FILM FESTIVAL .4

AMERICAN INDEPENDENT FILM FESTIVAL .4

De la 14 Septembrie 2020 19:00 până la 20 Septembrie 2020 22:00
Categorii: Evenimente
Vizualizări: 711

American Independent Film Festival revine în 2020 cu cea de-a patra ediție. Acesta se va desfășura în perioada 14 - 20 septembrie 2020, iar Muzeul Național de Artă al României va găzdui opt proiecții în Curtea de Onoare din Calea Victoriei 49-53.

AIFF prezintă o selecție de producții independente americane recente, lansate în circuitul marilor festivaluri din lume precum Sundance, Cannes, New York, Tribeca, Telluride, Toronto, Veneția, multe dintre ele în premieră absolută în România, alături de secțiuni retrospective, proiecții și evenimente speciale. AIFF înseamnă o ocazie rară ca filmul american independent - îndepărtat și greu accesibil publicului românesc, să intre în contact cu una dintre cele mai vibrante scene artistice nord-americane şi să descopere cât de uşor este să-ţi intre sub piele. Festivalul aduce, din nou, filme super-premiate, care au făcut istorie la festivaluri importante, drame solicitante, dar și comedii ieşite din comun ce atestă vitalitatea unui cinema situat în afara convențiilor hollywoodiene.

Inspirat de curajul tematic şi de încărcătura socială a filmelor americane independente, festivalul donează toate încasările care îi revin din vizionările filmelor în cadrul AIFF (Curtea de Onoare a MNAR, Cinema Muzeul Ţăranului şi Mercato Kultur) către programele de lectură pentru copii defavorizaţi organizate de Asociaţia OvidiuRO.

REGULI DE ACCES:
Accesul la toate proiecțiile din festival va începe cu 60 de minute înainte de ora anunțată a spectacolului.
Spectatorii sunt rugați să vină din timp în locație pentru a putea respecta protocoalele de siguranță în vigoare și a evita aglomerările.
Biletele pot fi schiziționate online de pe Eventbook.ro și pot fi prezentate pentru acces pe ecranul telefonului mobil sau al tabletei. Va exista și posibilitatea achiziționării biletelor la fața locului, în limita locurilor disponibile. Încurajăm plata cu cardul. Casa de bilete va fi închisă cu 15 minute de începerea proiecției.
Accesul în locații nu va mai fi permis după ora anunțată a spectacolului.

UN BILET LA FILM LA MUZEUL NAȚIONAL DE ARTĂ AL ROMÂNIEI = O VIZITĂ LA MUZEU!
Cu biletele cumpărate la proiecțiile AIFF de la Muzeul Național de Artă al României, aveți acces gratuit la muzeu între 14 septembrie și 31 octombrie, după cum urmează:
Cu bilete cumpărate luni, puteți vizita gratuit Galeria de Artă Europeană
Cu bilete cumpărate marți, puteți vizita gratuit Galeria Națională
Cu bilete cumpărate miercuri, puteți vizita gratuit Muzeul Colecțiilor de Artă
Cu bilete cumpărate joi, puteți vizita gratuit Galeria de Artă Europeană
Cu bilete cumpărate vineri puteți vizita gratuit Galeria Națională
Cu bilete cumpărate sâmbătă puteți vizita gratuit Muzeul Colecțiilor de Artă
Cu bilete cumpărate duminică puteți vizita gratuit Galeria de Artă European

Programul proiecțiilor și noutățile despre filmele și evenimentele din festival sunt disponibile pe filmedefestival.ro, pe pagina de Facebook American Independent Film Festival și Instagram (@AmericanIndependentFilmFest).

Biletele sunt disponibile pe Eventbook.ro și în rețeaua Eventbook.

American Independent Film Festival este organizat de Asociația Cinemascop, susținut de Catena, cu sprijinul Banca Transilvania.

Proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii și Centrul Național al Cinematografiei.

Parteneri: Europa Cinemas, UPS România, Muzeul Național de Artă al României, Muzeul Țăranului Român, Cinema Muzeul Țăranului, Deschis Gastrobar, Mercato Kultur, Militari Shopping, Event Park Snagov, Eventbook.

Partener media principal: Radio Guerrilla.

Parteneri media: Radio România Cultural, A'List Magazine, Agerpres, Zile și Nopți, Nine O’Clock, Newsweek, Senso TV, Ziarul Metropolis, The Institute, Liternet.ro, IQads, Smark, Films in Frame, AaRC, Cineghid.

American Independent Film Festival, ediția a 4-a
• Website: http://filmedefestival.ro/american-independent-ff/
• Facebook: https://www.facebook.com/AmericanIFF/
• Intagram: https://goo.gl/8PtfUq

REGULI DE SIGURANȚĂ SANITARĂ:
Conform cu ultimele reguli publicate de către autorități privind spectacolele organizate, termoscanarea fiecărui spectator este obligatorie.
De asemenea sunt obligatorii purtarea măștii personale (medicala/non-medicală) pe toată durata evenimentului și dezinfectarea mâinilor cu gelul pus la dispoziție la intrare.
AIFF își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor ce prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree), nu poartă mască, nu își dezinfectează mâinile, refuză să fie termoscanate sau au mai mult de 37,3 grade Celsius.
Respectarea regulilor de distanțare socială (minim 1,5metri între persoane) este obligatorie de la intrarea în locațiile festivalului până la părăsirea acestora.
În zonele de proiecție este obligatorie respectarea locurilor indicate prin marcaje de către organizatori.
În spațiile închise doar persoanele însoțite de minori (maxim 2) pot sta pe locuri alăturate.
Nu este permisă schimbarea locului pe durata proiecției.
Pentru a evita orice tip de aglomerare se vor respecta semnele de atenționare și marcajele din fiecare locație. Este interzisă staționarea spectatorilor pe traseele pe care se circula.
Vă rugăm să aruncați ambalajele folosite și/sau pliantele și broșurile pe care nu vreți să le păstrați în locurile special marcate.
Toate suprafețele care intră în contact cu publicul sunt dezinfectate regulat de către personalul din locații. 

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!

AIFF 001    AIF 002    POSTER AIFF 2020

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.