Muzeul Naţional de Artă al României
Suținem campania Citește românește!

Suținem campania Citește românește!

Publicat de MNAR
Categorii: Evenimente
Vizualizări: 614

Ministerul Culturii, în calitate de inițiator, cu sprijinul eMAG, al Uniunii Scriitorilor din România şi al Asociației Editorilor din România, a lansat o campanie de promovare a cărților românești, numită „Citește românește". Scopul proiectului este de a promova cărțile autorilor români și de a realiza o comunicare mai bună între autorii români și cititorii acestora. Campaniei s-au alăturat mai multe instituții, edituri și platforme de vânzare de carte, care au creat secțiuni speciale, dedicate cărții românești.

Proiectul își dorește să crească consumul de carte în general şi să acopere golul lăsat în perioada pandemiei de lipsa accesului în marile lanţuri de librării şi a organizării târgurilor de carte.

Muzeul Național de Artă al României sprijină această campanie și îndeamnă publicul să acorde o atenție mai mare cărții românești, mai ales că la magazinele noastre puteți descoperi publicații realizate de specialiștii MNAR în colaborare cu scriitori, istorici și editori români.

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.