Muzeul Naţional de Artă al României
Vizitele ghidate în Spațiile Istorice - sâmbătă și duminică, 18 și 19 mai 2019

Vizitele ghidate în Spațiile Istorice - sâmbătă și duminică, 18 și 19 mai 2019

De la 18 Mai 2019 11:30 până la 19 Mai 2019 18:00
Categorii: Evenimente
Vizualizări: 3338

Spațiile Istorice ale fostului Palat Regal pot fi vizitate weekend-ul acesta prin intermediul unor ghidaje organizate pentru publicul larg, sâmbătă și duminică, de la orele 11.30, 14.00 și 16.30.

Sufrageria Regală, Scara Voievozilor și Sala Tronului sunt spații de rezonanță istorică, reprezentative pentru felul în care arăta corpul central al fostului Palat Regal după refacerea sa în anii 1930. Expoziția „Fragmente de memorie - Portrete Regale. Palatul Regal” reconstituie prin intermediul unor fotografii de epocă, planuri ale clădirii, piese de mobilier și portrete regale, câteva momente din istoria familiei regale şi a Palatului Regal de pe Calea Victoriei.

Participarea nu necesită programare prealabilă. Vizitatorii sunt rugaţi să se prezinte cu 15 minute în avans la casa de bilete de la parterul Galeriei Naţionale pentru achiziţionarea biletelor de acces. Participarea se face în limita locurilor disponibile. Prezentarea este în limba română.

Durata: aproximativ o oră

Tarife: 20 lei bilet întreg/10 lei bilet pentru pensionarii/5 lei bilet pentru elevi şi studenţi/ preşcolarii au acces gratuit.

Fotografiatul este permis numai pentru uz personal, fără blitz sau trepied.

Vă așteptăm!

 

Acest site folosește cookies

Folosim module cookie pentru a vă pune la dispoziție caracteristici de social media și pentru a analiza traficul. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.